„Пчеларство-Плевен”

10-то издание на международното изложение – договаряне „Пчеларство – Плевен” предстои от 10 до 12 февруари 2012 година. Форумът се организира от „Партнерс експо” ООД и Областен пчеларски съюз – Плевен, със съдействието на всички браншови организации в страната, и преминава под патронажа на Министерството на земеделието и храните.

В тазгодишното издание на престижния форум участие ще вземат 120 фирми от страната, Европа и Азия, предлагащи пчеларско оборудване и инвентар, восъчни основи, ветеринарни препарати, лицензирани производители на майки и отводки, пчелни продукти и производи, козметика, напитки и други, опаковки, етикети, специализирано обучение и литература, медоносна растителност.

Най-добрите пчелари на страната ще изкушават в панаирните дни посетителите с огромно многообразие от най-сладкия еликсир – меда, както и неограничен брой пчелни производи.

В съпътстващата програма организаторите са предвидили актуални презентации, семинари и дискусии с утвърдени лектори от страната и чужбина.10-годишна е и традицията изложението да е придружено от тематичния конкурс за детски рисунки и пластики на тема „Пчеларството – екология и плодородие, пчелният мед – здраве и дълголетие”.

Голямата награда на „Партнерс експо” – плакет „Крило на успеха” очаква своя десети носител. Присъжда се от международно жури за новаторство в пчеларството. Фирмите и пчеларите, които ще вземат участие в международното изложение-договаряне „Пчеларство– Плевен”, могат да кандидатстват и за останалите призове: за специализирана литература, най-голяма инвестиция в пчеларството, нова технология, нов производ на пчелен продукт, опаковка и етикет на годината, най-атрактивно представяне по време на изложението. Продължава и съвместният конкурс с фондация „Еврика” – „Най-проспериращ млад пчелар на България за 2011 година”.


Подобни публикации:

  1. Международно изложение “Пчеломания” в Добрич
  2. Пчеларско изложение се организира в Смолян
  3. Очаква се 94% от бюджетът по пчеларската програма да бъде усвоен
Публикувано в Без категория с етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>