Международно изложение “Пчеломания” в Добрич

Над 40 фирми от страната и чужбина се включват в Осмото installment loans международно специализирано изложение „Пчеломания”, което се открива днес в Добрич. Официалната церемония по откриването е от 10.00 часа в спортен комплекс „Простор”. Зам.-министърът на земеделието и храните apply for personal loan Светлана Боянова ще посети изложението и ще вземе участие в дискусия за Общата селскостопанска политика и бъдещето на Програмата за развитие на селските райони, информират short term loans no credit checks организаторите от „Добрички панаир” АД.

В първия ден на форума са предвидени още дискусии по Националната програма за пчеларство до 2013 година и cash advance tampa по условията за ниско трудоемко и високопродуктивно пчеларство. В днешния ден ще бъдат връчени наградите на призьорите от конкурса за детска рисунка на тема „Медът – 100 day payday loan review сладкото злато на Добруджа”.

Изложението ще продължи до 26 март с лекции по актуални проблеми на пчелната патология и представяне на водещи продукти и basic bank accounts online препарати в пчеларството. Традиционно в рамките на форума, ще бъдат връчени наградите на „Добрички панаир” АД за най-успешните изложители.


Подобни публикации:

  1. Пчеларско изложение се организира в Смолян
  2. Искаме Европейски регламент за пчелите и опрашването на растенията
  3. Финансиране на ДДС
  4. Пчели нажилили магарета до смърт
  5. Селски кметове търсят помощ срещу пчели
Публикувано в Без категория с етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>